Write For Us

K-CLIQUE | MERAIS (OFFICIAL MV)

Loading...
11.11 Single Day
45 Views
Published
HAPPY ANNIVERSARY 2020

https://www.instagram.com/k_clique/
BEATMAKER : WOLFY @wolfypapi
PRODUCED BY : K-CLIQUE
CO-PRODUCED/MIXED & MASTERED : MINGALING @mingaling26 (MASSMUSIC)


OFFICIAL LYRICS

Ku merais, Ku kumpul semula,
Perlu Ais, Kami hit da bando,
Ku ekspres, bukan stereotaip,
Ini kes, Kami hit da bando
Ku merais, Ku kumpul semula,
Perlu Ais, Kami hit da bando,
Ku ekspres, bukan stereotaip,
Ini kes, Kami hit da bando


[NOKI K-CLIQUE] https://www.instagram.com/ikhwanlee94/
Kami merais kau pula meraikan
Rolling dice, ku tak kesah apa ancaman
Ku kejutan, buat letupan setiap aliran
Ku tak layan, panggilan kurang seruan
Haaa haaaaaa sini kan singa takkan termakan kata serigala
Terserlah lu gila mengejar bintang di alam semesta
Aku menggali mencari hasil untuk keluarga
Nak jadi penghalang bukan kat sni boleh tolong blah


[MK K-CLIQUE] https://www.instagram.com/hairiwhuut/
Shhhhh pecutan static menaik ke atas
Paras bahaya yg tiada siapa boleh dapat cantas
Pergerakkan pantas gerak tempur dari bawah tiada pintas
Rendah diri ke bawah impian ku terbang ke atas (sah) angkasa lepas!
Im all the way up
Ku naik ke atas
tak akan ku lepas selagi bernafas
Uww hmm hmm fakta ku lafaz
kerja ku keras insyaaAllah rezeki ku luas
Aku definisi hasil bukti dari bermimpi
Facts.
Cita cita ku tinggi
Wuu.
sampai mati aku daki


[KDEAF K-CLIQUE] https://www.instagram.com/syafieqemir/
Ludah flaka flow (WOAH!) zip zap hit enemy yang toxic
Bagi kejutan electro! hingga paralyze lu stuck masih static
Enemy spot ku execute boutta get slice meh silakan baris
Dari dulu iri hati tak jemu jemu BYE PEACE!
Ku bawa heat bars BAZOOKA set a bomb mix up lirikal assassin
Pembunuh bersiri ku di label undefeated ku defeat em venemous kill em all in
Yessir Yessir! pecut pandu laju tiada go back
24/7 grind terlebih move sampai dah takboleh brake


[FAREEDPF K-CLIQUE] https://www.instagram.com/fareedpf/
Middle finger slide right, call the phoney now
Load the Glock gonna hit your Bando
I see got a new gang in town
Get a ghost, get the coast, press involved
Ooh play em ooh play em like a Banjo
Kumpul em kumpulan on the Dans’ floor
Kita shootin ais em (freeze)
Kitta move in, slice em (jeez)
Beraja di mata putera di hati
Patah keris alamat nya sah tu mati
Yo lady love my ice bro, stereotypin so
Malay archipelago, though
Gimme beg gimme that MA63
Flow 4 Terrorized em
kombinasi, tengok sini, testimoni, evolusi KC kasih paralyzed them


Ku merais, Ku kumpul semula,
Perlu Ais, Kami hit da bando,
Ku ekspres, bukan stereotaip,
Ini kes, Kami hit the band tho woah


[SOMEAN K-CLIQUE] https://www.instagram.com/saminwhuut/
Straight up ini fakta bukan auta! Ini clique bukan one hit wonder,
Jaga kata dengan tata dalam kota jaga takhta,
Guna minda jangan cuba kami OD dengan fakta,
Catur langkah semua arah macam kami buah raja,
Dalam scene ni korang slow wow,
Kami macam fast forward korang slow-mo,
Yeah for real, tak perlukan camo,
Watak kami utama korang cameo.


[GNELLO K-CLIQUE] https://www.instagram.com/siddekjasni/
Impaknya macam A TOM, bertahun hustle tanpa melancong.
Kami mendaki tak minta gendong, sekarang kota ni kami dukung
Siapa kosong? Fikir ku badut silakan pancong.
Kepala gantong? riwayat keramat hikayat kandung.
Berapa banyak hit kenapa tak nampak di dalam carta
K overheat, itu punca ramai terasa haba
G ni unit, melangkah jauh lebih kuasa kuda.
Ku tiada limit, tengok obor api siapa nyala.


[NA$ K-CLIQUE] https://www.instagram.com/nastyyyyyyy...
Masih bawah tanah, siapa bilang kita tinggal lupakan sejarah lama
Bagaimana pun bencana tetap lencana yang sama
(Who? Ayo, Ayo, Hold Up, Na$, Andre!)
Ini maklumat, mana maklumat berapa kerat apa syarat tuk jerat lu mat?
Kalau nak sihat, ambik nasihat, takut matlamat kau tamat mati bertempat
Perlu wang ambil peluang, ku luang masa kau buang,
Siapa gerangan berangan nak perang?
Dalam medan ku serang tanpa pedang


[TUJU K-CLIQUE] https://www.instagram.com/azreewhuut/
(WO WOAH)
Difinisi untuk ego, Mementingkan diri,
Masa untuk ku kembara, Aku kan pergi,
Dengan hati yang membara,
Semangat terjatuh ku kumpul semula,
Takkan berhenti gerhana melanda,
Biar sampai hari dini kejora,
Tiap liga aku bongkar,
Atas bawah ku selongkar,
Ku tididit kau sekatan,
Jangan bilang ku yang cabar,
Sekarang banyak yang berebut,
Semua mau tempat kami,
Panggil kami revolusi,


Ku merais, Ku kumpul semula,
Perlu Ais, Kami hit da bando,
Ku ekspres, bukan stereotaip,
Ini kes, Kami hit the band tho
Ku merais, Ku kumpul semula,
Perlu Ais, Kami hit da bando,
Ku ekspres, bukan stereotaip,
Ini kes, Kami hit da bando







K-CLIQUE 2020
[©k-clique records]
Category
Mendapat Bakat - Talent
Sign in or sign up to post comments.
Be the first to comment