Write For Us

Turunkan harga kereta sebelum naikkan harga minyak -FOKUS

E-Commerce Solutions SEO Solutions Marketing Solutions
787 Views
Published
Sinopsis

FOKUS Untuk 13092013

Saksikan secara langsung "FOKUS" yang bersiaran pada hari ISNIN hingga JUMAAT. Pelbagai berita dan maklumat terkini negeri dan nasional yang kami sediakan untuk anda.

Paparan menarik untuk hari ini :

1. Kerajaan Umno BN digesa untuk menurunkan harga kereta sebelum menaikkan harga minyak, tegas Ahli Parlimen Pandan,Rafizi Ramli.

2. Blogger Omak Kau, Rohani Abdul Hamid masih trauma berikutan diacu parang ketika rumahnya dirompak sekumpulan lelaki minggu lalu.

3. Orang ramai dijemput menghadiri Bicara Buku "Di Atas Padang Sejarah" karya Sasterawan Negara, Datuk A Samad Said dengan kerjasama dengan kerjasama Perbadanan Perpustakaan Awam Selangor (PPAS), di Dewan Serbaguna Tingkat 3, Perpustakaan Raja Tun Uda, Shah Alam pada 14 September ini.

3. Kerajaan Umno BN digesa menghentikan terus kempen barunya 'Endless Possibilities' kerana ia hanya membazirkan wang rakyat dan tidak mempunyai sebarang erti kepada negara.

4. Laman Facebook rasmi filem kontroversi Tanda Putera hari ini memohon maaf secara terbuka berhubung gambar dikatakan Lim Kit Siang kencing di tiang bendera rumah bekas Menteri Besar Selangor, Datuk Harun Idris, selepas setahun kesilapan itu berlaku, lapor laman portal The Malaysian Insider.
Category
TV Siri - TV Series
Sign in or sign up to post comments.
Be the first to comment