Write For Us

NDX AKA Version - Nemen (Gildcoustic) Cover by Ferachocolatos ft. Gilang & Bala

E-Commerce Solutions SEO Solutions Marketing Solutions
24 Views
Published
Song Writer : Gildcoustic, Yonanda Frisna Damara
Vocal & Kentrung : Fera Chocolatos
Guitar : Bala Pikachu
Bass : Gilang Jembell
Gmail : [email protected]




Chord :
F G Em Am Dm G C



Lirik :

Bridge :
Pas aku dolan jebul ketemu kowe neng dalan
Kowe konangan gendakan

Bridge :
Ngomongo jalokmu piye
Tak turutane, tak usahakne
Aku ramasalah... yen kon berjuang dewe
Sing penting kowe bahagia endinge

Reff :
Nanging ngopo, walesanmu neng aku
Kowe luwih milih dek'e
Kowe ninggal aku ninggal tatu
Kurang opo, nek ku mertahanke kowe
Kowe malah ngeboti liyane

Rap 1 :
Aku kaget ndelok status mu tangan gandengan
Jelas udu ro aku sik ngancani koe tahunan
Janjimu janji taek jare arep tekan tuek
Nyatane cangkemu elek ati ajur mbok suwek
Tiwas wis nguwang wektu aku ngancani dapurmu
Wong kere koyo aku tok tendang seko uripmu
koe ngeboti bondo dinggo nuruti gengsimu
Koe milih kono sik iso nuruti senengmu

Bridge :
Pas aku dolan jebul ketemu kowe neng dalan
Kowe konangan gendakan

Bridge :
Ngomongo jalokmu piye
Tak turutane, tak usahakne
Aku ramasalah... yen kon berjuang dewe
Sing penting kowe bahagia endinge

Reff :
Nanging ngopo, walesanmu neng aku
Kowe luwih milih dek'e
Kowe ninggal aku ninggal tatu
Kurang opo, nek ku mertahanke kowe
Kowe malah ngeboti liyane

Rap 2 :
percuma tak gondeli wong sing ora nduwe ati
aku ra mbok hargai utekmu mbok deleh ngendi
Keblongan leh ku berjuang dihancurke harapan
Kabeh sebatas angan dibuang koyo rosokan
sirahku soyo judeg nduwe pasangan picek
neng pikiran wis bunek critone kudu wis mandek
mlakuo karo dee tatuku tak urus dewe
saiki koe sepele ditenggo mawon karmane

Bridge :
Pas aku dolan jebul ketemu kowe neng dalan
Kowe konangan gendakan

Bridge :
Ngomongo jalokmu piye
Tak turutane, tak usahakne
Aku ramasalah... yen kon berjuang dewe
Sing penting kowe bahagia endinge

Reff :
Nanging ngopo, walesanmu neng aku
Kowe luwih milih dek'e
Kowe ninggal aku ninggal tatu
Kurang opo, nek ku mertahanke kowe
Kowe malah ngeboti liyane




Don't forget to follow us :
Instagram : https://www.instagram.com/ferachocolatos/?hl=id
: https://www.instagram.com/balapikachu/?hl=id
: https://www.instagram.com/gilangjembell887/?hl=id
Tiktok : https://www.tiktok.com/@ferachocolatos
Facebook : https://www.facebook.com/yuk.nah.58
Twitter : https://twitter.com/ferachocolatos

Please Like, Comment, Share & Subscribe ;) Thank You!
Category
Muzik - Music
Sign in or sign up to post comments.
Be the first to comment