Write For Us

TAMAN JURUG (Keroncong Version) Cover by Ferachocolatos ft. Gilang & Bala

E-Commerce Solutions SEO Solutions Marketing Solutions
19 Views
Published
Song Writer : Anjarany
Vocal & Kentrung : Fera Chocolatos
Guitar : Bala Pikachu
Bass : Gilang Jembell
Gmail : [email protected]





Lirik :

Ning kuto Solo, muda lan mudi
Ing Taman Jurug ing pinggir bengawan solo
Muda lan mudi, awan lan mbengi
Do suko-suko nanging ojo ngiket janji

Cahyaning bulan nrajang pucuk ing cemoro
Angin kang teko sasat nggowo gending tresno
Banyu bengawan sinorot cahyaning bulan
Lir sewu dian alerap nggugah kenangan

Ngersakne nopo, mung sarwo ono
Ning Taman Jurug taman endah kuto Solo
Papan kreasi, muda lan mudi
Sing tuwo-tuwo welinge ojo nganti lali

Ning kuto Solo, muda lan mudi
Ing Taman Jurug ing pinggir Bengawan Solo
Muda lan mudi, awan lan mbengi
Do suko-suko nanging ojo ngiket janji

Cahyaning bulan nrajang pucuk ing cemoro
Angin kang teko sasat nggowo gending tresno
Banyu bengawan sinorot cahyaning bulan
Lir sewu dian alerap nggugah kenangan

Ngersakne nopo, mung sarwo ono
Ning Taman Jurug taman endah kuto Solo
Papan kreasi, muda lan mudi
Sing tuwo-tuwo welinge ojo nganti lali
Sing tuwo-tuwo welinge ojo nganti lali



Don't forget to follow us :
Instagram : https://www.instagram.com/ferachocolatos/?hl=id
: https://www.instagram.com/balapikachu/?hl=id
: https://www.instagram.com/gilangjembell887/?hl=id
Tiktok : https://www.tiktok.com/@ferachocolatos
Facebook : https://www.facebook.com/yuk.nah.58
Twitter : https://twitter.com/ferachocolatos

Please Like, Comment, Share & Subscribe ;) Thank You!
Category
Muzik - Music
Sign in or sign up to post comments.
Be the first to comment